• 欢迎访问辽宁自考网!本站为考生提供辽宁自考信息服务,网站信息供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以辽宁考试之窗http://www.lnzsks.com/为准。
下载APP

联系我们:  

距2020年 8月 考试待定

距2020年 8月 准考证待定

考生服务:

  • 报名报考|
  • 考试安排|
  • 所在位置:辽宁自考网 > 自考试卷 > 2020年辽宁自考英语一(00012)模拟试卷及答案(上)

    2020年辽宁自考英语一(00012)模拟试卷及答案(上)

    2020-06-28 16:28:01   来源:辽宁自考网    点击:   
       
      【导读】2020年辽宁自考备考考生们有的会选择题海战术,刷题进行备考复习,通过反复练习提升题感,辽宁自考网为广大考生们整理了辽宁自考试卷、模拟试题,供练习参考。

    2020年辽宁自考英语一(00012)模拟试卷及答案(上)
     

      2020年辽宁自考英语一(00012)模拟试卷及答案(上)

      I. 用国际音标注出下列单词中划线字母或字母组合的读音。(每小题0.5分,共10分)

      1. spoil

      2. island

      3. profit

      4. market

      5. cause

      6. scheme

      7. weight

      8. various

      9. add

      10. structure

      11. strengthen

      12. upright

      13. catch

      14. view

      15. found

      16. note

      17. area

      18. debt

      19. century

      20. obtain

      II.词汇选择填空(从每小题的A. B. C. D四个答案中选出一个正确答案,对原文不得作任何改动。每小题1分,共20分)

      1. To our surprise, she suddenly ______ in front of us.

      A. appealed

      B. appeared

      C. appeased

      D. prepared

      2. They have ______ to meet me at the airport.

      A. assigned

      B. ready

      C. arranged

      D. settled

      3. She know nothing about his journey ______ he was likely to be away for three months.

      A. except that

      B. except for

      C. besides

      D. beside

      4. Who is to ______ for starting the fire?

      A. charge

      B. blame

      C. accuse

      D. indict

      5. They ______ Tom to be their representative.

      A. selected

      B. picked

      C. elected

      D. chose

      6. The sky is _____ after the rain.

      A. clearing out

      B. clearing away

      C. clearing up

      D. clearing off

      7. He ______ to realize that he was mistaken.

      A. came

      B. took

      C. made

      D. got

      8. She was ______ hit when her only daughter got killed in a car crash.

      A. large

      B. big

      C. hard

      D. much

      9. I'm so tired I can ______ walk.

      A. almost

      B. hardly

      C. nearly

      D. probably

      10. You'd better have that bad tooth _______ out.

      A. pull

      B. pulled

      C. to pull

      D. pulling

      11. John has some trouble ________ his girlfriend.

      A. in

      B. to

      C. on

      D. with

      12. I think all this is ______ bit stupid.

      A. a little

      B. a few

      C. little

      D. few

      13. Tom and Many are going to _____ married when they return from abroad.

      A. make

      B. take

      C. get

      D. have

      14. Don't trust him _____ he says.

      E. no matter how

      F. no matter why

      G. no matter when

      H. no matter what

      15. He always keep a dictionary ________ within his _______.

      A. reach

      B. touch

      C. arrival

      D. getting

      16. I promise I'll remember ______ the book to you.

      A. return

      B. to return

      C. returning

      D. returned

      17. They _______ several extra bus lines during the rush hours.

      A. get

      B. have

      C. run

      D. take

      18. Julia _____ a pleasant hour talking with friends.

      A. spent

      B. took

      C. went

      D. cost

      19. They succeeded _____ overcoming the difficulties they encountered.

      A. to

      B. on

      C. in

      D. of

      20. I'll not go to the party _______ I am invited.

      A. or

      B. till

      C. unless

      D. when

      III. 语法选择填空(每小题的A. B. C. DL四个答案中,选出一个正确答案,对原文不得作任何改动。 每小题1分,共20分)

      1. The project _______- by the end of 1998.

      A. had been completed

      B. had completed

      C. has been completed

      D. has completed

      2. You are the only person here ________ knows me.

      A. whom

      B. one

      C. which

      D. who

      6. ________ wonderful the machine is!

      A. What

      B. What a

      C. How

      D. How a

      7. _______ genius you have!

      A. How

      B. What a

      C. What

      D. What an

      8. _______ alone, I turned on the radio for company.

      A. Be

      B. Been

      C. Being

      D. Having been

      9. I felt ______ when I watched the film.

      A. exciting

      B. excited

      C. to excite

      D. excite

      10. There _______ a TV set and a number of chairs in the sitting room.

      A. are

      B. being

      C. were

      D. is

      11. There is no use _______ to explain.

      A. trying

      B. try

      C. to try

      D. of trying

      12. He neither reads nor _______ his homework.

      A. he does

      B. does

      C. do

      D. did

      13. It was the Harvard law school ______ she graduated from.

      A. when

      B. where

      C. that

      D. which

      14. No sooner _______ that the trouble started.

      A. he had arrived

      B. had he arrived

      C. he arrived

      D. did he arrived

      15. You look awful, I think you'd better ______ a doctor.

      A. see

      B. seeing

      C. to see

      D. saw

      16. She ______ go to bed when someone knocked at the door.

      A. was about to

      B. is about to

      C. was to

      D. is to

      17. She entered the room quietly in order not to __________ others.

      A. woke up

      B. waking up

      C. being woken up

      D. wake up

      18. She was the only one ________ the crash.

      A. survived

      B. surviving

      C. to survive

      D. survive

      19. ________ religion used to have a strong hold on people.

      A. The

      B. A

      C. An

      D. O

      20. I understand you need some money. How ________ do you want?

      A. many

      B. any

      C. some

      D. much

      参考答案:

      I.略

      II.

      1. B 2. C 3. A 4. B 5. D 6. C 7. A 8. C 9. B 10. B 11. D 12. A 13. C 14. D 15. A 16. B 17. C 18. A 19. C 20. C

      III.

      1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 6. C 7. C 8. C 9. B 10. D 11. A 12. B 13. C 14. B 15. A 16. A 17. D 18. C 19. D 20. D


            推荐阅读文章:2020年辽宁自考英语一(00012)模拟试卷及答案(下)

      【结尾】以上是2020年辽宁自考英语一(00012)模拟试卷及答案(上)相关内容,更多关于辽宁自考报名报考、备考资料、自考院校动态等信息,请关注辽宁自考网!

    上一篇:2020年上半年辽宁省高等教育自学考试《保险学原理》模拟试题
    下一篇:2020年辽宁自考英语一(00012)模拟试卷及答案(下)

  • 辽宁自考网便捷服务
  • 扫一扫加入微信交流群

    与其他自考生一起互动、学习探讨,提升自己。

    扫一扫关注微信公众号

    随时获取自考信息以及各类学习资料、学习方法、教程。